Полезно

  1. OEM code locator – Намерете  кода на производителя за вашия цвят тук
  1. Paint it – Това е дигитално приложение, което осигурява проста функция за търсене за идентифициране на точния цвят за ремонта на автомобила.

Цифровите представяния на цветовете на производителите на двигатели на тялото и извън нея вече са достъпни на екрана, за да подпомогнат процеса на визуализация. След като сте идентифицирали правилния цвят, вие сте с едно щракване от извличането на формула чрез софтуерния инструмент COLORMOBILE®.

Намирането на точния цвят обикновено включва познаване на производителя, година и модел. С Paint It, има различни опции за търсене и изгледи, които правят намирането на най-доброто колело или подреден цвят бърз и лесен процес.

Лесните функции за миграция и сортиране представляват цифрово произведени изображения на екрана. Изберете каквато и да е снимка, а подробностите за пълния цвят са достъпни за избрания цвят. Paint позволява бърз и забавен избор на цвят.

За бързо намиране на точния цвят изберете Производител или Година от началната страница на Paint It. Отвореното поле за търсене ще съдържа кодове на производителите на моторни превозни средства или цветни описания за изглед на единично изображение. Избор на съвместимост и допълнителни изображения и информация за акцент, интериор, подложка, тапицерия и колело са налични, когато е приложимо.

Функцията за търсене на семейството на цветовете осигурява уникален подход, когато се желае специфичен цвят на екстериора или тялото. Изображенията могат да бъдат допълнително прецизирани и сортирани по производител, модел, твърдо или метално.

За да видите инструмента Paint It digital, моля, кликнете тук